okna pvc

Kakovostna okna pvc so odporna na vlago

Okna pvc so zelo popularna zaradi lepega izgleda, obstojnosti in trdnosti materiala ter seveda ugodne cene v primerjavi z drugimi okni. Če želite imeti res kakovostna, se obrnite na podjetje Kosec trade izdeluje okna PVC po vaši meri, za vsako hišo posebej se naredijo res prava okna. Ta okna morajo ustrezati po velikosti odprtinam v zidu in hkrati se lepo ujemati z zunanjostjo hiše ter tudi s pohištvom znotraj stanovanja. Taka okna pvc so lahko zaradi tega drugačne barve zunaj kot znotraj, kar reši marsikatero težavo.

okna pvc

Okna pvc so super na območjih, kjer je dosti vlage ali pa je hiša stara in vlažna, ker je narejena iz takih materialov, zato so taka okna primerna, ker niso občutljiva na vlago. Lesena bodo kaj hitro zgnila in se krivila ter začela puščati zrak te toploto ven iz stanovanja, zato boste pokurili več energije in vrgli kar nekaj denarja stran. Okna pvc bodo seveda rešila tako situacijo in vaša okna ne bodo več puščala topote ven, niti se ne bodo krivila ali kako drugače poškodovala.

Lahko jih naročite v kateri koli velikosti, mojstri pridejo na dom in zmerijo odprtine ter nato v enem dnevu zamenjajo ali vgradijo vsa okna v povprečno veliko hišo. Nato še vse popravijo za seboj in zvečer boste že imeli nova okna pvc vgrajena ter takoj občutili razliko, predvsem ne bo več pihalo in vleklo skozi špranje, ker bodo super tesnila.

Lahko izberete eno ali več krilna okna ter razne barve, kakor vam ustreza. Zadovoljni boste z lahkimi in trdnimi okni, ki so zelo dolgo obstojna in se ne uničijo ter ne izgubijo na lepoti. Ni jih potrebno vzdrževati, ker so iz takega materiala, dobro tesnijo vlago in tudi zvok ter prihranijo pri ogrevanju. Pri odpiranju ne bo težav, ker se lahko odpirajo na več načinov, zgoraj ali v celoti.