Ali lahko delo na domu nadomesti „pravo službo“

To vprašanje slišim zelo pogosto. Vprašanje pa iz več razlogov ni pravilno zastavljeno. Delo na domu namreč nikakor ne more biti služba. Sam način dela preko interneta ni prav nič podoben službi. Bolj je podoben samostojnemu opravljanju neke dejavnosti, poslu.

Če imate službo dobite plačo za opravljeno delo, če imate posel pa imate zaslužek. Kakšne so razlike med tema dvema oblikama boste lahko zvedeli, ko boste prebrali članek „Neto plača in zaslužek na internetu – razlika“, ki ga boste našli na naših straneh.

delo na domu

Ko vam bo to jasno, boste že sami spoznali, da je internetni posel resno delo, ki se ga morate resno tudi lotiti. Tudi če se lotite „realnega“ posla, se ga morate lotiti resno. Pri nobenem poslu polovičarstva ne more biti. Ko boste prebrali članke na naši spletni strani in Knjigo o partnerskih programih, ki jo lahko prevzamete brezplačno, boste kmalu ugotovili ali je to posel za vas ali ne.

Se pa lahko tega posla loti vsak, ne glede na formalno izobrazbo, starost, socialni status. Ženske so lahko noseče, ali imajo majhne otroke in ne potrebujete prav nobenih zvez.

Verjetno se vprašanje iz naslova bolj nanaša na to ali lahko zaslužek v internetnem poslu po višini nadomesti plačo v službi. Sedaj pa vprašanje ni zastavljeno pravi osebi. Odgovor na to vprašanje tiči zgolj v vas. Od vas je odvisno, koliko časa ste pripravljeni vložiti v svoje učenje in pravilno delo.

Denarni vložki so lahko zares zanemarljivi ali pa jih morda celo ni. Izobraževanje je dandanes izredno dostopno, z nekaj iznajdljivosti ga lahko dobite tudi brezplačno. Glede na povedano verjetno ugotovite tudi sami, da lahko zaslužek z delom od doma preko interneta ne samo nadomesti, temveč tudi preseže „običajne zaslužke v pravih službah“, lahko pa se zgodi tudi da vam zaslužiti ne bo uspelo. To je podjetniška realnost, tudi v „realnih“ poslih podjetja ne uspejo in propadejo. Je pa pri tem očitna še ena bistvena razlika. Pri graditvi „realnega posla“ so vložki običajno zelo veliki, pri graditvi internetnega pa izredno majhni, lahko bi rekli zanemarljivi.
Kaj torej lahko zgubite če poskusite. V vsakem primeru boste pridobili neko znanje, ki vam ga nihče ne bo mogel vzeti.