Inlay vam bo pomagal pri okrušenih zobeh

Dandanes lahko marsikaj nadomesti našo izgubo zob, prav tako pa se dajo popraviti tudi samo malo okrušeni zobje. Velikokrat nam karies uniči del zoba in inlay pride v takšnih primerih še kako prav. To je tudi eden izmed super napredkov v zobozdravstvu in ga danes izkorišča že veliko ljudi. Največkrat je le to narejeno iz porcelana in pa izgleda čisto naravno, kar je pomembno veliko ljudem. Z inlay tehniko so pomagali že veliko ljudem. Res super zobozdravniki, ki pa to delajo perfektno pa so v zobozdravstvenem centru Lux Dental. Naročite se na pregled in se prepričajte tudi sami.

inlay

So pa ti nadomestki lahko izdelani tudi iz drugih materialov, kot je na primer zlato. Zlate zobe ste zagotovo že videli, če ne drugače v filmih. No, tudi vi lahko imate takšne zobe, če si to seveda želite. Izgledali boste malce drugače kot drugi, ampak mislim da je to ravno smisel, da si ljudje omislijo zlate nadomestke. Preden pa vam naredijo inlay pa morajo okrušen zob pripraviti na to. Najprej ga pobrosujo, to pa je le prvi korak pri tem. Potem pa vam bodo vzeli odtis čeljusti in zob. Tako lahko potem pripravijo vse, da vam naredijo inlaye. V za to namenjenih laboratorijih naredijo točni nadomestek, ki vam bo ustrezal. Najbolj pomembno pa je, da vas celotni postopek ne bo nič bolel. To skrbi veliko ljudi in za to sem tudi to omenila. Nič ne skrbite in si naredite inlay tudi vi.

Ko imate okrušen zob se lahko tudi zgodi, da boste pa zobe začeli skrivati in, da vam bo mogoče padla tudi samozavest. Zato morate čimprej poiskati pomoč zobozdravnika, ki vam bo z veseljem pomagal. Ni za vse kriv karies, nesreča pa tudi nikoli ne počiva. Hitro se vam lahko kakšen zob okruši. Pri zobozdranviku pa le povprašajte o inlay možnosti.