Kavitacija je sovražnik celulita

Veliko žensk se srečuje s težavo prekomerne teže, saj se v vsakodnevnem hitrem tempu življenja le redkokatera lahko pravilno in zdravo prehranjuje, za telesno rekreacijo pa enostavno zmanjka časa, zato je celulit problem marsikatere sodobne ženske. Eden od bolj učinkovitih načinov, da se celulit odstrani, je zagotovo kavitacija za celulit, kar zelo dobro vedo tudi v podjetju Rehamed, kjer vam bodo z veseljem vse skupaj pojasnili do najmanjše podrobnosti na brezplačnem pregledu.

Na tem pregledu vam bodo strokovnjaki razložili, kaj kavitacija za celulit je in kakšen je sam tretma. Ta postopek povzroči implozijo maščobnih celic, s čimer se uniči membrana le – teh, zaradi česar se vsebina spremeni v medcelično tekočino in se nato v obliki trigliceridov s pomočjo encimov razgradi na proste maščobne kisline in glicerol, katerega človeško telo porabi za energijo pri fizični aktivnosti. Kavitacija za celulit je ultrazvočna nekirurška lipoliza in je klinično preizkušena metoda, s pomočjo katere se odstranjuje odvečna maščoba ter se preoblikuje telo, pa naj si bo to žensko ali moško telo. Sam tretma traja približno uro in pol, točen čas je odvisen od dela telesa, kjer se izvaja ter od njegove velikosti.

celulit

Celulit se najbolje odstrani po nekaj zaporednih tretmajih, saj če bi želeli odstraniti celulit zgolj z enim posegom, bi le – ta lahko bil preagresiven in bi lahko ne deloval pravilno. Zelo se priporoča tudi, da se celulit odstranjuje tako, da se kombinira opisani tretma v kombinaciji s terapijami za izboljšanje prekrvavitve. Zagotovo pa je ta tretma veliko bolj priporočljiv v primerjavi z liposukcijo, saj se celulit odstranjuje povsem neboleče, na povsem varen in hiter način, pri čemer se zelo primerno oblikujejo stegna, trebuh, boki, zadnjica, zgornji del rok ter vsi ostali deli telesa, kjer se celulit lahko nahaja. Vidni rezultati so v večini primerov vidni že po prvem tretmaju, da pa se celulit učinkovito odstrani, pa je potrebnih približno 5 obiskov, odvisno od posameznice.

Toplo pa se priporoča, da se takoj po posegu opravi vsaj 30 minutna fizična aktivnost ter da se pri tem zaužije zadostna količina vode. Cena za ta tretma se giblje okoli 100 €, vsekakor pa je najbolje, da se naročite na brezplačni termin, kjer boste izvedeli točno ceno za vas, saj je cena odvisna od tega, kaj točno potrebujete vi.