Lesena okna, ki združujejo tradicionalno s sodobnim

Bi imeli okna, ki bodo notranjost ter zunanjost vašega stanovanja polepšala, hkrati pa bodo skrbela tudi za odlično toplotno in zvočno izolacijo? Vse to in še več vam nudijo lesena okna Gašper. Združujejo tradicionalnost lesenega materiala različnih vrst s tehnikami sodobne obdelave. Ker se okusi posameznikov med seboj zelo razlikujejo, prav tako pa se razlikujejo tudi stavbe, okna izdelujemo popolnoma po merah ter željah naročnika. Izbirate lahko med različnimi lesnimi vrstami, kot so smreka, macesen, hrast ter drugimi domačimi ter eksotičnimi vrstami lesa. Les je zelo prilagodljiv, ravno zato je mogoče izkoristiti prednost različnih vrst lesa, pa tudi premazov ter tehnik obdelave za popolnoma personaliziran rezultat.

lesena oknaLesena okna Gašper, ki jih lahko vidite na http://www.gasper.si imajo možnost vgradnje različnih debelin stekel – do 30 mm. Različna stekla tako nudijo različno izolativnost ter estetske rešitve. Okovje lesenih oken je običajno izdelano iz kovine, ki omogoča enoročno odpiranje. Za stranke, ki točno vedo, kaj želijo, imamo na voljo tudi očem skrito okovje Disegnio. Mehak videz ustvarimo s pomočjo zaobljenih oblik, ki se lepo skladajo z vsakim objektom. Zaobljene oblike kril ter podbojev ustvarijo mehkejši videz ter poskrbijo za boljšo varnost. Lesen okvir je lahko izdelan v različnih debelinah (68 mm ali 78 mm). Lepljenje je večslojno ter brez vidnih spojev. V našem podjetju les ekološko zaščitimo – na voljo imate barvno Gašper ter RAL karto. Da poskrbimo za odlično tesnjenje, vsebujejo lesena okna dve tesnili ter odkapni profil na okenskem podboju, ki vsebuje dodatno tesnilo. Slednji poskrbi za varovanje izpostavljenih delov okna pred različnimi zunanjimi vremenskimi in temperaturnimi vplivi.

V naši ponudbi se nahajajo tudi posebna lesena okna, kombinirana z aluminijem. ALU zunanja obloga ter les v notranjosti ponovno poskrbita za združevanje tradicionalnega z modernim. Zunanjo ALU oblogo lahko barvno prilagodite barvi fasade, leseno notranjost pa prilagodite odtenku vaše notranje opreme ali dekoracije.