Mizarstvo za vsak dom

Iščete pohištvo za vaše stanovanje? Se selite in potrebujete nekoga za selitev vaše opreme? Vam vaše pohištvo ne ustreza? Če ste na katero izmed vprašanj odgovorili pritrdilno, ste na pravem mestu. Spletna stran http://mizarstvo-petek.si/ ima za vas široko ponudbo mizarskih storitev za urejanje vašega doma.

Najbolj pomemben del vsakega doma je zagotovo pohištvo. Vsak  si želi imeti urejeno stanovanje, že zaradi dobrega počutja in sobivanja. Toda najti pohištvo, ki bi ustrezalo posameznikovim željam ni lahko. Podjetje Mizarstvo Maks Petek vam ponuja širok nabor stanovanjske opreme in storitev. Kaj sploh je mizarstvo? To je dejavnost, s katero so se ukvarjali že v starih časih. Danes je mizarstvo zelo razširjeno, saj se stranke zaradi unikatnih rešitev raje kot na trgovine, obračajo na mizarske storitve.

mizarstvo

Podjetje Mizarstvo Maks Petek ponuja izdelavo pohištva po meri, kar pomeni, da se bo pohištvo prilegalo meram vašega stanovanja, na voljo pa imajo tudi tipsko pohištvo (že narejeno). Za tiste, ki vam vaše pohištvo ne ustreza, bodisi zaradi mer ali izgleda,  pa vam ponujajo servis pohištva. Vaše pohištvo bodo predelali glede na vaše potrebe in želje. Za vse domače mojstre pa podjetje ponuja razrez iverala – ivernih plošč in robljenje ABS trakov, vse to pa naredijo cenovno ugodno.

Morda iščete kvalitetno pohištvo za vaše poslovne prostore? Na spletni strani podjetja imate na ogled širok nabor različnih pisarniških programov, s katerimi bodo vašo pisarno opremili s kakovostno izdelano opremo ter po ugodni ceni.

Želite sončne dni preživeti na svojem vrtu ali terasi? Podjetje vam ponuja izdelavo vrtnega pohištva po vašem okusu. Izdelujejo tako moderno kot klasično vrtno pohištvo, pri tem pa uporabljajo različne konstrukcijske vezi in pa lepotne detajle, ki bodo olepšali vsak kos pohištva in ga naredili unikatnega.

Podjetje Mizarstvo Maks Petek se z mizarstvom ukvarja že tretjo generacijo. Je družinsko podjetje, ki poskrbi za zadovoljstvo strank, tudi če je za to potrebno delo izven delovnih ur. S svojo marljivostjo in izkušnjami so zadovoljili že mnogo strank. Njihovi izdelki so narejeni kakovostno, iz kvalitetnih materialov ter po ugodnih cenah .