Poceni inštrukcije

Časi, ko je bilo šolanje poceni, so že davno minili, vendar se starši dobro zavedamo, da se za dobro izobrazbo naših otrok vendarle izplača seči v žep, če je to potrebno. Sama sem se tega naučila precej hitro – ko so bile za hči potrebne inštrukcije iz fizike. Kliknite tukaj za inštrukcije.

inštrukcije

Ker snovi ni razumela in so se kopičile slabe ocene, sva se najprej odločili za inštruiranje pri študentu matematike iz našega kraja, saj so bile inštrukcije pri njemu relativno poceni. K njemu se je odpravila kar nekajkrat in mislila sem, da dobro delata – pa se je izkazalo, da se hčerine ocene prav nič ne izboljšujejo.

Poceni inštrukcije so me nazadnje stale kar veliko, saj se je nabralo veliko ur, hči pa je imela z razumevanjem fizike še vedno težave. Ker se te inštrukcije očitno niso obnesle, sem se odločila, da potrebujemo drugega inštruktorja. Poceni inštrukcije so namreč kljub vsemu predrage, če niso učinkovite.

Hčerin drugi inštruktor je za uro računal nekoliko več in na inštrukcije sem jo morala voziti, vendar se nama je to hitro obrestovalo. Četudi je bila urna postavka za dva evra višja, se je izplačalo, ker so bile inštrukcije kakovostne. Inštruktor je imel očitno dovolj izkušenj, da je znal snov razložiti in podati tako, da jo je hči razumela, in ko je že po treh obiskih pri njemu na pisanju testa namesto cveka dobila trojko, sva bili obe presrečni.

Za v prihodnje torej dobro vem, kako se lotiti zadev – izbrala bom kakovost, ne pa nižje cene, ki ti nazadnje dejansko prinese večje stroške in nobenega rezultata.