Zakaj obiskati Escape Room?

Imate radi dogodivščine in preživljate prosti čas kar se le da na različne načine? V kolikor je temu tako obiščite mindmaze.si/escape-room-ljubljana kjer boste našli idealno dogodivščino prav za vas. V escape room boste zagotovo doživeli najbolj razburljivih 60 minut v svojem življenju. escape room

Escape room ali soba pobega je igra, ki traja 60 minut in se igra v skupini od 2-5 igralcev. V escape room boste imeli le 60 minut časa za pobeg, kar pa vam lahko uspe le s pomočjo medsebojnega sodelovanja. Rešili se boste le s pomočjo zabave ter logičnega in ustvarjalnega razmišljanja. Na voljo so dve igri imenovani Alkimistova sobana in Okupirana Ljubljana.

V Alkimistovi sobani spoznate legendo o zlatem jajcu. Zlato jajce je bila v 16. stoletju največja skrivnost vseh časov. Legenda govori o zmaju, ki je imel zlato jajce z močjo spreminjanja kovine v zlato. Jajce je bilo zmaju, ki je prebival v močvarah ob reki Ljubljanici izmaknjeno. Legenda pravi, da je zlato jajce še vedno nekje v skriti sobani in čaka na odkritje. V kolikor obiščete escape room se lahko prepričate, če legenda o zlatem jajcu drži.

V sobi imenovani Okupirana Ljubljana pa se boste soočili z dešifriranjem enigme. V letu 1943 je bila Ljubljana obdana z bodečo žico in je bil prihod in izhod iz nje onemogočen. Ker je Ljubljana tik pred propadom jo je potrebno rešiti. Reši pa jo lahko le Franc Laibach, vendar je zaprt. Pomagaj mu z dešifriranjem, da bol lahko odklenil vse ključavnice, saj potrebuje tvojo pomoč.

Obisk escape room ali sobe pobega je zelo primeren za vse, ki imate radi dogodivščine in radi preživljate prosti čas malo drugače v družbi prijateljev. Obisk escape room ali sobe pobega lahko tudi podarite svojim prijateljem ali najbližjim tako, da na spletni strani www.mindmaze.si naročite darilni bon. Pomembno pa je vedeti, da se igra lahko plača le z gotovino, saj žal ne sprejemajo kraditnih kartic.