Ali ste obiskali kdaj optika?

Kdaj se nazadnje obiskali optika?Vam peša vid? Ali, pa se vam samo dozdeva, da bi bilo pametno obiskati optika?Če živite v Ljubljani, vam priporočam očesno ordinacijo Optika Oblak d.o.o. Ljubljana .

Ljubljana je velika, kje najti Optika Oblak?

Optika se nahaja v starem delu mestnega jedra v Ljubljani. Tam, kjer se stare poti različnih pouličnih trendov in tradicij križajo. Optika se nahaja blizu cerkve v tlakovanih ulicah dale proč od trgovskih centrov. V Optiki pri Stolnici jih vodi misel oziroma njihova vizija je, da je vsak posameznik potreben posebne in kvalitetne obravnave. Zato mu z nasveti in pomočjo in svojo storitvijo izboljšajo vid in s tem se vam tudi izboljša kvaliteta življenja.

Ob obisku Optika Oblak vas tam čaka visoko usposobljena ekipa. To ekipo sestavlja optičarka in optometrist dr. Emil Oblak. Leče in očala so izdelki samo vrhunskih blagovnih znamk, kot so Lin berg in Sillhuete Tony Morgan, GUCCI, HUGO BOSS in še mnogi drugi.

Naj vam predstavim optometrista v Optika Oblak. Dr. Emil Oblak se dnevno srečuje z ljudmi, ki jih pestijo najrazličnejše težave z vidom. V njegovi optiki je uspel ustvariti prijetno vzdušje. Svoj pristop, pa je tako izpilil, da uspe približati njegovo stroko popolnoma običajnem laiku.

Optika Oblak z drugim imenom Optika pri Stolnici je ena izmed prvih opik v Sloveniji, kjer se lahko naročite na celovit optometrističen pregled vida. Lahko se pregledate za očala ali pa za kontaktne leče. V prej omenjeni optiki, pa lahko izbirate med veliko različnimi očali. Lahko si ogledate Korekcijske okvirje, sončna očala, progresivna očala, sončna očala z dioptrijo, stekla za očala, očala za vožnjo, očala za računalnik, očala z nastavljivo dioptrijo in dodatke ter optične pripomočke.

Če želite nekaj poskrbeti za svoje oči in svoj vid, obiščite Optika pri Stolnici. Vaše oči vam bodo hvaležne.