palični mešalnik

Palični mešalnik – pravi pomočnik v kuhinji

Palični mešalnik je ročna naprava, ki jo lahko uporabljamo na nešteto načinov. V osnovi deluje kot žlica oz. sekljalnik, ki vse sestavine zmelje ter združi v eno samo zmes. V trgovini Moj Paket imamo na voljo različne modele kakovostnih paličnih mešalnikov. Vabimo vas, da si jih ogledate ter po povsem ugodni ceni naročite svojega – prejeli ga boste kar po pošti, do vaših vhodnih vrat.

Ne glede na to, ali pripravljate juho na štedilniku, si želite hitrega preliva za solato, ali pa potrebujete hiter sadni napitek za energijo, je palični mešalnik odlična izbira. Z njim se boste hitro izognili velikim delcem, saj ga lahko z roko vodite naokrog po posodi, brez da bi izpustili kakšno mesto. Tako boste lahko pripravljali otroško hrano, smetano, stepali jajca, pasirali sadje in zelenjavo, pripravljali pesto in humus, ter domačo majonezo ali gorčico.

palični mešalnik

V primerjavi z običajnimi blenderji oz. multipraktiki, ima tako palični mešalnik kar nekaj prednosti. Mogoče ga je tudi enostavno prenašati (kar lahko pomaga študentom, ki se vsak teden selijo v študentski dom). Ta nadvse priročen aparat vam lahko prihrani tudi veliko časa. Mnogo receptov namreč zahteva določeno pripravo (sekljanje, rezanje) sestavin. S pomočjo mešalnika lahko vse sestavine preprosto zložite v posodo ter jih zmeljete. Sestavine lahko meljete neposredno v posodi, v kateri ste kuhali ter si tako prihranite delo s pomivanjem posode. Mešalnik lahko po uporabi enostavno operete kar pod vročo vodo (običajno operemo le spodnji, snemljivi del), ali pa v pomivalnem stroju.

Kot že omenjeno, vam lahko palični mešalnik prihrani tudi ogromno prostora. V majhnih kuhinjah bo tako zasedel le svoj del prostora v omari, v nasprotju z ostalimi mešalniki, ki zavzemajo več prostora na kuhinjski površini. Ne nazadnje, boste z nakupom paličnega mešalnika prihranili tudi nekaj denarja. Kljub njihovi vsestranskosti, so zelo prijazni do denarnice.