toplotne črpalke Daikin

Toplotne črpalke Daikin

Toplotne črpalke bodo zadovoljile potrebe po ogrevanju vašega doma, stanovanja ali podjetja. Poleg zraven ogrevajo tudi vodo ter hladijo prostore. Toplotne črpalke Daikin imajo majhno porabo energije ter nizke emisije CO2. Poleg tega so izredno učinkovite s pomočjo najnovejše tehnologije s sveta toplotnih črpalk. Primerne so za ogrevanje, toplo vodo in talno gretje, možen pa je tudi solarni priključek. Toplotne črpalke Daikin so vsestranske.

toplotne črpalke Daikin

Obstajajo tudi nizkotemperaturne črpalke, ki imajo popolnoma nov nizkoenergijski sistem, ki je inovativen in zasnovan tako, da boste uživali v topli vodi in zraku. Zajema svež zrak, ki hladi ali greje prostore ter s tem zagotavlja veliko mero udobja. Je varčna, čista, varnejša in cenejša, kot katerikoli drugi vir ogrevanja. Je bistveno bolj okolju prijazna, kot plin, olje in drugi viri. Te nizkotemperaturne toplotne črpalke Daikin so izdelane tako, da zmorejo delovati tudi pod ekstremnimi vremenskimi zunanjimi pogoji. Čeprav bodo temperature nizke, bo notranjost stavbe topla. Nakup toplotne črpalke je najboljša investicija v vaš dom in je primerna rešitev za vse tiste, ki si želite topel dom. Poleg tega črpa energijo iz naravnih virov, kot je voda, zrak in zemlja. Toplotne črpalke Daikin zrak voda se najboljše obnese v stanovanju, k ima maksimalno 200 kvadratnih metrov tal in klasično izolacijo. V večjih stavbah se obnese z majhnimi izgubami toplote. Najdete jih v spletni trgovini emundia.si

Za boljše delovanje toplotne črpalke Daikin je potrebno usmeriti topel zrak proti tlom, če želite pa prostor ohladiti pa jo usmerite v zrak. Pri tem previdnost ni odveč, kajti če piha direktno v vas lahko povzroči zdravstvene težave. Če želite ogreti celotno hišo ali stanovanje potem odprite vsa vrata, da bo zrak zaokrožil po vseh prostorih. Toplotne črpalke Daikin je potrebno čistiti, in sicer filtre, ki se zamašijo z prahom. To oslabi njihovo delovanje, čistiti jih pa lahko z sesalcem ali pa ga spirate.