Strastni popotnik David Vidrih

David Vidrih je oseba, ki ji potovanja niso tuja. Je strasten popotnik, ki za potovanje rad izkoristi prav vsako sekundo prostega časa. Ima dovolj denarja, da lahko potuje prav kjerkoli po svetu. David Vidrih je obiskal že veliko skritih kotičkov našega sveta in ker so ga tej čudoviti kotički tako navdušili se je odločil, da jih bo predstavil še drugim. David Vidrih je v ta namen ustvaril spletni blog na temo njegovih potovanj, kjer opisuje in s slikovnim gradivom prikazuje kako je potekalo njegovo potovanje skozi določen otok ali celino. Če želite izvedeti več o njegovih potovanjih po svetu lahko članke na to temo preberete na spletnem mestu: http://www.davidvidrih.top/.

David Vidrih rad sklepa nova prijateljstva in uživa v dobri hrani zato v svojem blogu opisuje tudi to katero hrano preprosto morate preizkusiti, če se potikate v tistem kraju kjer je potoval David Vidrih sam. Nekateri ljudje so prijazni drugi spet ne odvisno od tega kje potujete in kako zaščitniški so ljudje do svojega kraja. David Vidrih pravi, da sicer še ni imel slabih izkušenj  na poti z ljudmi pač pa je zaradi raznolike hrane imel večkrat težave z boleznimi, ki so pripeljale do tega, da se je moral predčasno vrniti domov.

david vidrih

Če se morate s potovanja vrniti predčasno to seveda ni prav nič lep občutek saj gotovo niste obiskali vseh vaših želenih krajev in se boste morali vrniti kar pa seveda predstavlja dodaten strošek. David Vidrih svetuje, da imejte s seboj dovolj denarja, da se lahko vrnete v primeru bolezni ali drugih težav domov. Zna biti prav nič prijetno če bolni obtičite na nekem nepoznanem otoku brez dobre zdravniške pomoči. David Vidrih zato opozarja vse popotnike, da dobro pazite nase ter na svoje stvari, da ne bi kje po nepotrebnem obtičali brez možnosti vrnitve v rodno državo.