Da bo vaš zunanji prostor zaseben ter varen izberite panelne ograje Žugič

Najboljši način, da vzpostavite mejo  med zasebnim ter javnim, zagotovite varnost svojim najdražjim ter preprečite vstop nepovabljenim predstavlja namestitev ograje. Le-teh je na voljo več vrst. V podjetju Žugič se z njihovo izdelavo ukvarjamo že vrsto let – našim naročnikom izdelamo ograjo po njihovih merah ter ustvarimo izdelek, ki ustreza vsem varnostnim ter kakovostnim standardom. Vabimo vas, da nas pred izbiro ograje kontaktirate, saj vam bomo z veseljem ponudili strokovno svetovanje o vrsti ograje, ki bi bila najprimernejša za vaš objekt.

Naše podjetje je usposobljeno tudi za montažo panelnih mrež – le-te so zelo primerne za ograjevanje večjih objektov, kot so šole, vrtci itd. Panelne ograje so sestavljene iz več palic, izdelanih iz jekla. Vsaka palica je debela štiri milimetre, obdelane pa so tako, da so odporne na različne vremenske ter temperaturne vplive (vroče pocinkane, obarvanost z UV odporno barvo). Za njihovo montažo so potrebni tudi nosilni stebri, na katere lahko ograjo postavimo. Premer posameznih stebrov je okoli petdeset milimetrov (odvisno od oblike, ki jo izberete – na voljo imate okrogle ter kvadratne).

panelne ograje

Panelne ograje so predvsem zelo enostavne za montažo. Nudijo tudi odlično raven varnosti, saj jih po višini in dolžini mogoče popolnoma prilagoditi vašim potrebam. Za namestitev panelne ograje so običajno odločajo predvsem lastniki večjih objektov ter zemljišč, ki jim sama  estetska funkcija ograje ni tako pomembna kot njena uporabnost. Seveda pa so tovrstne ograje prav tako lepe in učinkovite kot vse druge vrste ograj, zato je odločitev vsekakor prepuščena vam samim.

Poleg enostavne namestitve, je panelno ograjo mogoče tudi enostavno popraviti oz. nadomestiti poškodovani panel. Panelne mreže nudijo nešteto možnosti montaže – uporabite jih lahko tudi za izdelavo pesjakov ali kot polnilo dvoriščnih vrat, ki nadaljujejo vrtno ograjo.

Kako poteka montaža panelne ograje? Panele se namesti v zemljo, stebre pa je potrebno predhodno namestiti na betonske temelje. Še lažjo namestitev omogočajo že obstoječe betonske škarpe ali kakršnekoli druge že utrjene podlage.