Strokovnjaki za okna – Interalta

V podjetju Interalta se ukvarjamo z izdelavo odličnih, kakovostnih ter vzdržljivih oken ter vrat, pa tudi okenskih dodatkov, kot so okenske police ter senčila. Odločate se lahko med različnimi profili PVC in aluminijastih oken. Široka barvna paleta vam omogoča izbiro popolnih oken za vaš dom ali poslovno stavbo. Pokličite nas ter si zagotovite nova Interalta okna in vrata, še danes!

Zakaj je menjava oken sploh potrebna? Ne glede na to, da na vašem objektu po vsej verjetnosti že imate vgrajena (razen če gradite na novo), se vam njihova menjava skoraj zagotovo zelo izplača. Neučinkovita, stara okna, ki puščajo ter ne tesnijo, so namreč povzročitelj vrtoglavih stroškov ogrevanja. Z vgradnjo novih boste v tem primeru prihranili kar okoli 25% vseh stroškov, ki jih čez sezono porabite za ogrevanje – to pa ni malo.

pvc okna

Nova okna bodo poleg toplotne izolacije zagotovila tudi odlično zvočno izolacijo. Izbira PVC oken naše lastne proizvodnje bo poskrbela, da vas zunanji hrup nikoli več ne bo motil pri delu (to je še posebej pomembno pri poslovnih stavbah). Življenjska doba naših oken je zelo dolga – tudi do 50 let. Prihranila vam bodo tudi zelo veliko vzdrževanja, saj ga tako rekoč sploh ne potrebujejo (razen občasnega čiščenja seveda).

Okna PVC in ALU so odporna na vse vremenske vplive, tudi na sol v primorskih krajih ter na onesnaženje, ki je dandanes žal prisotno v vseh predelih naše države. So zelo močna ter vzdržljiva, pa tudi lahka – zato omogočajo preprostejšo montažo (v primerjavi z lesenimi).

Seveda je prednost ALU ter PVC oken tudi njihova ugodna cena, predvsem zaradi dostopnosti materiala. Izberite izdelavo ter montažo oken pri podjetju z dolgoletnimi izkušnjami ter tradicijo, ne pustite se zavesti vrtoglavo nizkim cenam, ki standardov kakovosti žal ne dosegajo. V našem podjetju boste dobili vrhunski proizvod, izdelan v Sloveniji. Naročila naših strank bomo uresničili v najkrajšem možnem času!